PRODUKTET
Q?llimi yn? ?sht? t? k?naqim klient?t tan? me sakt?si t? lart? dhe cil?si t? besueshme p?r t? siguruar q? ?do klient t? ndihet rehat dhe i sigurt me mallrat tona n? aplikimet e tyre.
LEXO M? SHUM?
Drita e P?rmbytjes (Drita e P?rmbytjes e Seris? B)

Drita e P?rmbytjes (Drita e P?rmbytjes e Seris? B)

Drita p?rmbyt?se LED Seria e re e drit?s s? p?rmbytjes s? LEDIA kombinon efikasitetin e energjis?, kontrollin e p?rparuar optik dhe estetik?n moderne t? profilit t? holl? p?r t? ofruar performanc? t? p?rmir?suar n? aplikimet e ndri?imit nga p?rmbytja. Sht?pia e thyer e hedhur siguron menaxhim t? p?rparuar termik p?r jet? t? gjat? dhe ndarje t? pap?rshkueshme nga moti p?r t'i b?r? ball? ambienteve sfiduese dhe t? jashtme. Funksioni Kryesor . Strehim i guximsh?m, i hedhur prej alumini. Lens Lentja e qelqit t? zbutur p?rballon goditjen dhe ndikimin. ◆ Prov? ndaj ndryshkut dhe korrozionit, material pluhur mjedisor. LED LED me klas? t? lart?, me prodhim t? lart?, jet?gjat?si. Reflect Reflektor me efikasitet t? lart? t? drit?s dhe xham i zbutur me trash?si 4 mm. Option Opsioni i sensorit t? drit?s s? dit?s. . Mbarimi i veshjes me pluhur bronzi dhe t? personalizuar
2020/10/21
Drita e P?rmbytjes Drita e Rrug?s

Drita e P?rmbytjes Drita e Rrug?s

AC100-27V / AC220-240V; Mbajt?se kllapi / Montim n? mur / Montim shtyllash, Sensor i dit?s, IP65, P?rfundim i hirt? / i zi, Garanci 5 vje?are, 4000K / 5000K / 6000K.
2020/10/12
Shirita t? udh?hequr IP68 t? v?rtet?

Shirita t? udh?hequr IP68 t? v?rtet?

Nj? rrip LED i v?rtet? IP68, i p?rshtatsh?m p?r p?rdorim n? natyr?, i p?rsosur p?r aplikime n?n uj?. Shirit fleksib?l IP68 / drit? kaset? IP68 / drit? litari IP68 / shirit fleksib?l n?n uj? / drit? kaset? n?nujore / shirit fleksib?l p?r pishin? l?kund?se / drit? kaset? p?r pishin? l?kund?se. I p?rshtatsh?m p?r luhatje pishine, drit? n? hap t? hapur, drit? n? natyr? dekorative etj.
2020/11/20
Rrip i p?rkulur COB - Ndri?imi LEDIA

Rrip i p?rkulur COB - Ndri?imi LEDIA

1 COB Flex Series, familje COB flex N? dispozicion p?r nj? ngjyr? t? vetme, t? bardh? t? rregullueshme, RGB dhe RGB dixhitale. 2. Ngjyra e bardh? COB Flex, N? dispozicion p?r DC12 / 24V, Min. gjer?sia 3mm. 3. Ngjyra e vetme COB Flex, e disponueshme p?r t? kuqe, jeshile, blu, t? verdh?, qelibar etj Shirit fleksib?l COB, drit? e vazhdueshme pa pika, performanc? perfekte e drit?s, CRI e lart?. Shirit fleksib?l COB / drita e shiritit COB / Rripa e COB pa pika / drita e shiritit COB pa pika I p?rshtatsh?m p?r drit?n e mbules?s
2020/11/17
SH SERRBIMI

Kompanit? kryesore t? ndri?imit n? nd?rkomb?tar?t

Q? nga themelimi i saj, LEDIA ?sht? p?rqendruar n? sigurimin e sh?rbimit OEM / ODM dhe zhvillimin e produkteve t? ndryshme t? b?ra me porosi p?r partner?t tan?.

1 K?rkimi: Klient?t tregojn? faktorin e d?shiruar t? form?s, specifikimet e performanc?s, ciklin jet?sor dhe k?rkesat e pajtueshm?ris?.


2. Dizajni: Ekipi i dizajnit ?sht? i p?rfshir? q? nga fillimi i nj? projekti p?r t? siguruar produktet m? t? mira t? dizajnuara me porosi p?r t'iu p?rshtatur nevojave t? klient?ve ..


3. Menaxhimi i Cil?sis?: N? m?nyr? q? t? furnizojm? struktura me cil?si t? lart?, ne mbajm? nj? efektiv
& Sistemi efikas i Menaxhimit t? Cil?sis?.


4. Prodhimi n? mas?: Pasi prototipet t? jen? v?rtetuar p?r modelin p?r sa i p?rket form?s, funksionit dhe k?rkes?s, prodhimi ?sht? faza tjet?r.


5. Ne mund t? rregullojm? transportin p?r porosi - qoft? p?rmes sh?rbimeve tona nd?rmodale, furnizuesve t? tjer? ose nj? kombinimi t? t? dyjave.

RAST
Llamb? projeksioni n? natyr?

Llamb? projeksioni n? natyr?

Llamb? projeksioni n? natyr?
2020/11/10
Llamb? e linj?s s? brendshme

Llamb? e linj?s s? brendshme

Llamb? e linj?s s? brendshme
2020/11/10
Llamba e rrug?s n? natyr?

Llamba e rrug?s n? natyr?

Llamba e rrug?s n? natyr?
2020/11/10
Projektet e shiritave

Projektet e shiritave

Projektet e shiritave
2020/11/10
Qysh prej vitit 2004

RRETH NESH

E themeluar n? 2004, Guangzhou LEDIA Lighting Co, Ltd, ?sht? nj? nd?rmarrje e teknologjis? s? lart? shtet?rore e vendosur n? Guangzhou, Kin?, nj? filial n?n HongliZhihui Group (Top 2 prodhuesit e paketave LED n? Kin?). Me mbi 30 inxhinier? me p?rvoj? dhe laborator testimi CNAS, menaxhim t? sistemit ISO 9001/14001, LEDIA u ka siguruar partner?ve tan? me fam? produkte me cil?si t? lart? n? t? gjith? bot?n, p?rfshir? Ndri?imin LED n? natyr?, Ndri?imin Industrial LED, Ndri?imin Komercial LED dhe Ndri?imin LED dekorativ, t? gjith? ata jan? t? kualifikuar DLC / UL / ETL / TUV / SAA / CE / ENEC.


Q? nga themelimi i saj, LEDIA ?sht? p?rqendruar n? sigurimin e sh?rbimit OEM / ODM dhe zhvillimin e produkteve t? ndryshme t? personalizuara p?r partner?t tan?. Gjat? zhvillimit ton? t? shpejt?, LEDIA ?sht? e lumtur t? shoh? partner?t tan? duke u b?r? m? t? m?dhenj dhe m? t? fort? n? tregun e tyre dhe d?shiron t? vazhdoj? marr?dh?nien ton? solide n? vitet e ardhshme!

B GHNI N TO Prek me SHBA
Thjesht lini emailin ose numrin tuaj t? telefonit n? form?n e kontaktit q? t? mund t'ju d?rgojm? nj? vler?sim falas p?r gam?n ton? t? gjer? t? dizenjove!
Zgjidhni nj? gjuh? tjet?r
Gjuha aktuale:Albanian
快中彩中奖规律